Υπηρεσίες

Υπηρεσίες 

Personal Training

Στο Soma Project / Procardia Medical Instiute δεν μας ενδιαφέρουν οι γρήγορoι σωματικοί μετασχηματισμοί. Κυρίως γιατί οι βιαστικές μετατροπές δεν διαρκούν πολύ. Έως ότου ανεβούν οι φωτογραφίες στο Instagram με τις γρήγορα "φουσκωμέμενες" μυϊκές ομάδες αυτές ήδη έχουν επανέλθει στην προηγούμενη ατροφική μορφή τους. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να δουν αποτελέσματα που είναι μετρήσιμα, βιώσιμα, μακροπρόθεσμα, ασφαλή, προσανατολισμένα στο στόχο. Μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο από τις "ελκυστικές"  προσφορές των 8 εβδομάδων «new you» που βλέπετε παντού, αλλά και τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο. Το Personal Training στο Soma Project γενικά εμπίπτει σε έναν από τους εξής δύο τύπους, δηλαδή PT με βάση το γυμναστήριο / Gym Based και PT με βάση το Pilates Reformer.

Gym-based PT

Αν και αυτό μοιάζει σαν μια τυπική συνεδρία σε κάποιο γυμναστήριο,  μην το θεωρείτε σαν μια απλή προπόνηση έχοντας κάποιον στο πλευρό σας να παρακολουθεί τη φόρμα σας και να μετράει τις επαναλήψεις σας. Το PT στο Soma Project που βασίζεται στο γυμναστήριο σημαίνει εξατομικευμένες, προσεκτικά σχεδιασμένες, δομημένες και προοδευτικές συνεδρίες που εργάζονται προς έναν προκαθορισμένο στόχο. Ο στόχος μπορεί να είναι μια προπόνηση για ένα οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, η βελτίωση των καρδιομεταβολικών παραγόντων κινδύνου, η αποκατάσταση / πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων και όχι μόνο, η διαχείριση των επιπέδων ενέργειας ή της συνολικής ευεξίας, κ.α.  Κάθε πρόγραμμα - όσο προσαρμοσμένο κι αν είναι - θα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μετρημένες, σημαντικές και βιώσιμες αλλαγές, επομένως θα πρέπει να δεσμευτείτε σε μια σειρά συνεδριών για αρκετές εβδομάδες 

  • FRC 
  • ENDURANCE SPORTS PT 
  • WEIGHT  MANAGEMENT
  • STRENGTH & CONDITIONING

Pilates Reformer-based PT

Όπως υποδηλώνει το όνομα, σε ένα PT που βασίζεται σε Reformer, θα ξοδέψετε μεγάλο μέρος της συνεδρίας σε ένα Pilates Reformer. Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε συνεδρίες Reformed Based PT είναι οι εξής: 

• Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Dynamic Pilates μαζί μας, είτε επειδή είστε νέος στο Pilates και θέλετε αποτελέσματα είτε επειδή είστε έμπειρος επαγγελματίας Pilates που θέλει να αξιοποιήσει την εμπειρία μας με στόχο να βελτιώσετε τις δυνατότητές σας.  

• Εάν είστε νέος στην άσκηση ή επιστρέφετε μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε λίγο φοβισμένοι ή ανήσυχοι. Εμείς θα συνεργαστούμε μαζί σας, σύμφωνα με το δικό σας ρυθμό και ένταση, με στόχο να αισθανθείτε άνετα με τον εξοπλισμό και τις τεχνικές και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, δύναμη και ικανότητα 

• Εάν αναρρώνετε από ασθένεια ή τραυματισμό, το εξατομικευμένο πρόγραμμα και η ατομική προσοχή θα διασφαλίσουν ότι όλα όσα κάνετε θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στη λειτουργική φυσική κατάσταση πιο γρήγορα, αντί να επιδεινώσετε ακούσια το πρόβλημα. 

• Για τις γυναίκες πριν ή μετά τον τοκετό, τα PT με βάση το Reformer είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βοηθήσετε το σώμα σας να προετοιμαστεί αλλά και να ανακάμψει από τις κακουχίες του τοκετού. 

  • PERFORMANCE PT 
  • INJURY PREVENTION - PREHAB 
  • REHABILITATION PT 
  • PRE  - POSTNATAL PT
  • BEGINNERS PT

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!